Restauració

restauracion formar-b

Cuina

Postres vegans, sense gluten per a restaurants

El nombre de persones que tenen restriccions en la seva dieta és cada vegada més gran, ja sigui per motius morals, de salut, intoleràncies, etc…
És important que com a negoci de restauració tinguem en la nostra carta productes destinats a aquests col·lectius. Aprèn a confeccionar postres vegans i
sense gluten, visual i gustativament atractius, de forma fàcil, amb productes saludables.

Pastisseria fàcil i econòmica per al menú diari

Molts cops, elaborar un menú diari, acaba per ser una tasca feixuga per la falta d’idees i la rotació del producte.
En aquesta sessió aprendrem a elaborar postres alternatius amb una mise en place fàcil de elaborar, un emplatat atractiu i un cost assequible amb producte de temporada, per a seduir els nostres clients més exigents.

Com optimitzar la producció per a formar postres amb diferents combinacions

La pastisseria de restaurant de vegades suposa una dificultat afegida a l’hora de confeccionar la nostra carta.
Si compres els postres a l’obrador, acabaràs tenint la mateixa oferta que la majoria de restaurants. Aprèn a elaborar una carta de postres senzilla en execució, amb diferents combinacions, força rotació i diferencia’t de la competència.

Coques per al menú

La coca és un producte artesanal que s’elabora a la nostra zona.
Al principi sorgí com a un reaprofitament de la massa de pa que no s’havia inflat, es cuinava plana i ensucrada servint-la com a postre. A partir d’aquí ha anat evolucionant fins a les elaboracions que coneixem avui dia, havent tan coques dolces com salades.
En aquestes dues sessions t’ensenyarem a elaborar aquest plat tradicional per a incorporar-lo al teu menú diari, ja sigui en format dolç, com salat, i així podràs afegir una proposta fàcil i alhora creativa per a dinamitzar el teu menú.

Demaneu una primera consulta gratuïta

Ves al contingut