Qui som

La nostra trajectòria

Som un equip de formadors independents compromesos amb la docència i convençuts que les persones són el major capital tant a nivell d’empresa com social, és per això que ens obstinem en que els nostres alumnes gaudeixin de les formacions i les trobin útils.

Som especialistes i només treballem en les nostres especialitats. A diferència d’altres empreses de formació, només ens dediquem a formar en aquells àmbits que dominem.

Treballem amb el convenciment que la Formació ens ajudarà a millorar el futur i que, com no hi ha dues empreses iguals, les nostres formacions les hem de fer a mida.
Ens adaptem als requeriments i als objectius de cada empresa.

Els nostres valors

PASSIÓ

Per la nostra professió. Som professionals enamorats de les nostres professions que hem volgut fer el pas de formar a altres persones

COMPROMÍS

Amb la formació. Arribem a la formació per decisió pròpia, no com a darrer recurs per a guanyar-nos la vida.

ORIGINALITAT

En els nostres temaris, que adaptem a cada cas. Les nostres propostes han estat elaborades pels nostres formadors i les adaptem en funció de les necessitats de cada empresa i de les característiques dels alumnes.

EFICIÈNCIA

Inversió raonable, econòmica i de temps. No “estirem” les nostres propostes per a facturar més, ajustem els temps tant com ens sigui possible, el temps és massa valuós per a desaprofitar-lo.

SOSTENIBILITAT

Som conscients i mirem de ser respectuosos amb el medi ambient.

Demaneu una primera consulta gratuïta

Ves al contingut